Няма фирма в Добрич, която да може да произведе 4 тона суджук,

...
Няма фирма в Добрич, която да може да произведе 4 тона суджук,
Коментари Харесай

Проговори бившият депутат Живко Мартинов, обвиняем по "Суджукгейт"

" Няма компания в Добрич, която да може да произведе 4 тона суджук ", разяснява пред НОВА Живко Мартинов, ексдепутатът от ГЕРБ, който е упрекнат за шест закононарушения. 

Разследването против Мартинов стартира, след като бизнесмен от Добрич се оплака, че от него се желало да съобщи 4 тона суджук. 

Живко Мартинов пък твърди, че човекът, подал сигнала, му дължи пари за наеми. „ Аз направих приходи, с цел да си желая сумата, само че се оказа, че трите компании, които имаха контракти с мен, са продадени на хора в неравностойно състояние ”, съобщи Мартинов.

„ Нормално е да бъда обиден. 11 години съм слугувал на ГЕРБ, като не съм желал нищо в персонален проект. Нормално е човек да се усеща афектиран, когато е работил в интерес на партията ”, добави той.

 „ Аз съм чел делото, откакто му повдигнаха обвиняване. В досиетата няма една експертиза ”, разяснява Христо Ботев, адвокатът на Живко Мартинов. 

Мартинов съобщи, че не е " добрички шейх ", а във връзка мненията, че е бил измежду безмълвните в Народно събрание, изясни, че е  " човек от бизнеса ", не е " лице, което да приказва политически изречения ".  " Ако ме питате за работа и търговия, бих ви споделил... ", добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР